Kotkan uimahallin seniorisali

Syyskauden aloitus 17.9.2014. Ainoana miehenä (onko tämäkin naisten laji? ) ja ainoana meidän jengistä. Muita kyllä oli sen verran, että laitteisiin piti jonottaa, mutta saivatpahan lihakset levätä välillä. Pieni uintituokio ja sauna - kaikki tämä vain 3 euroa. Jäi rahaa vielä ulkona syömiseen ja olo oli hyvä koko loppupäivän. Tulkaapa mukaan pitämään yllä lihaskuntoa. Se on sijoitus itseen - eikä huono olekaan. Aina keskiviikkoisin klo 12.

24.9.-14. Taas yksin, mutta muita sen verran, etten ehtinyt tehdä koko ohjelmaani muun menon takia. Piti jonottaa laitteisiin - aika suosittua enkä ihmettele, sillä kolmen kerran jälkeen olen jäänyt koukkuun. Harmi, että ensi keskiviikkona en pääse, kun pitää olla Tukholmassa koulutuksessa. Siis jonakin muuna päivänä.

8.10.-14 Tilaa oli sekä seniorisalilla että altaalla. Hyvä olo koko lopun päivän. En tiedä parempaakaan aikaa, joten jatkan samaan aikaan keskiviikkoisin ja odotan, että joskus joku muukin meidän jengistä vääntäytyisi sinne itseään kiusaamaan. Kannattaisi...

Kuntosaliohjausta tulossa - viikon 46 keskiviikkona (12.11.) klo 12. Vain 15 ensimmäistä pääsee. Tutkimusten mukaan suurin osa kaatumisista johtuu huonosta lihaskunnosta. Seniorisalilla on helppoa kohentaa lihaksistoaan. Tulkaapa mukaan.  

5.11.-14 Kolme meikäläistä "ähräämässä". Hyvä niin. Viikon päästä täysi ryhmä ohjauksessa. Sitten sovitaan oma kaikille sopiva aika...

12.11. Seitsemän meidän jengistä - kuusi naista ja yksi mies. Päätimme yhteiseksi ajaksi torstain klo 11. Tämä ei toteudu täysin ensi torstaina (20.11.), koska siihen oli jo aikaisemmin sovittu keskustelukerho. Itse menen varmaan keskiviikkona, koska kehoni vaatii sitä. Tulevina torstaina sitten... Tervetuloa mukaan!

27.11. To.  Mukana viisi naista ja kaksi miestä. 12:n jälkeen huomattavan hiljaista, mukaan olisi mahtunut enemmän väkeä. Yhdelle tehtiin harjoitusohjelma. Kynnys on matala, joten tulkaa mukaan pitämään huolta lihaskunnosta - torstaisin klo 11.

4.12. To. 2+2 kuntoilijaa. Merkillistä, miten sieltä saa lisäenergiaa ja hyvää oloa.

18.12. To. Kolme kuntoilijaa meiltä. Edellinenkään viikko ei jäänyt minulta väliin, vaikka hallitus kokoontui torstaina - kävin keskiviikkona. Olen siis selvästi koukussa. Jatkamme vuoden vaihteen jälkeen - aina torstaisin klo 11.

5.1.2015 Kävin salaa, kun seuraava päivä oli loppiainen. Olihan siellä väkeä.

7.1. Kuulin, että päivystys meiltä oli salilla, vaikka itse en päässyt (kaksi naista). Hyvä näin. Jatketaan taas ensi torstaina.

15.1. Kolme ihmistä meiltä - hyvä.

22.1. Kaksi uskollista kävijää. Yllättävän täyttä muuten - ne uudenvuoden lupaukset??

29.1. Aina uskolliset, Riitta ja Keijo. Kohisten kunto kohenee kuntosalilla käydessä.

 5.2. Kaksi uskollista. Muut juhlivat Runebergin päivää tai olivat markkinoilla. Askeleita sielläkin tuli.

12.2. Siellä taas oltiin, R ja K. Paljon muitakin "nauttimassa".

19.2. R&K - siellä taas.

26.2. Eipä jäänyt väliin tämäkään kerta. Kaksi meitä siellä oli.

5.3. Taas siellä. Huomattavasti rauhallisempaa kuin viime(hiihtoloma)viikolla. Me kaksi kunnonkohottajaa.

12.3. Vähän myöhässä, en nähnyt meikäläisiä muita. Kaunis ilma ulkona, joten salilla rauhallista, ei tarvinnut jonotella missään. Altaassa ihan yksin - omalla radalla. Joku sanoi pitävänsä tätä sosiaalisena tapahtumana - yksinäinen ihminen kun on. Lihaskunto ja sosiaalisuus samalla kertaa, mutta kuulee myös hyödyllisiä juttuja. Siksi jatkan taas ensi viikolla. Tekisi hyvää muillekin.

19.3. Ei jäänyt väliin tälläkään kertaa. Vakiokävijöitä muutkin. Sopivasti tilaa omalle harjoitukselle.

26.3. Kolme meikäläistä. Aluksi ruuhkaa, puolen päivän jälkeen rauhoittui - mukava hetki ja hyvä olo koko päivän.

2.4. Siellä taas olimme - "kiirastulessa". Hyvä olo seurauksena.

9.4. Uskollinen kuntosalikäynti taas. En ole saanut innostetuksi uusia kuntoilijoita, mutta homma jatkuu edelleen. Kommentointi loppuu kuitenkin tähän. Sivun jätän toistaiseksi.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

3.12. To. Puolen vuoden tauon jälkeen taas salilla. Selviä vaikeuksia. Kesä ja syksy ovat jättäneet jälkensä. Torstaisin sali on varattu klo 11 - 12, mutta sitä ennen ja sen jälkeen väljyyttä - sopii hyvin seniorin tarpeeseen. Uskomattoman hyvä olo.

8.12. Ti. Sibeliuksen kunniaksi. Tyhjä sali 12:een saakka, sitten varaus työterveydellä. Tämä voisi olla hyvä hetki senioriopettajille. Mitä, jos taas lähtisimme lihaskuntoamme parantamaan! Harjoittelu, sauna ja uinti - tuloksena hyvä olo koko päiväksi.

5.1.2016 ti. 70 täyttäneet saavat ostaa 60 €:lla rannekkeen, jolla pääsee koko vuoden kuntosalille ja uimahallille vaikka joka päivä. Ostin sellaisen ja aion käydä vähintään kaksi kertaa viikossa, yleensä tiistaisin ja torstaisin puolen päivän maissa. Hyvin on mahtunut toistaiseksi. Tulkaapa mukaan muutkin - lihaskunnon säilyttämiseksi.

19.4.2016 ti. Tänäänkin taas salilla. Kaksi kertaa viikossa, ti ja to, ja hyvin on ollut tilaa aina. Moni on kai jo luopunut, koska tänään oli harvinaisen vähän kuntoilijoita. Itse olen saanut aikaisemmin ajoittain lyijynraskailta tuntuneet jalkani kevyiksi ja helpoiksi liikutella - muutenkin on aina hyvä olo treenien jälkeen. Saunassa usein ihmiset ryhtyvät helposti juttelemaan aivan tuntemattomien kanssa ja joskus saa tosi hyviä ideoita omiinkin arkisiin asioihin. Hoituu sekä ruumis että mieli. Joskus - tosin liian harvoin - olen tavannut senioriopettajiakin salilla. Odotan sitä...

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

20.10 | 16:20

Hienoja kuvia. Ihan tuli kesä mieleen.
Leila.P-niemi

...
24.12 | 15:49
Kulttuuri 2015 on saanut 2
06.01 | 22:59
2016 kuvia on saanut 1
09.12 | 14:21
Etusivu on saanut 17
Tykkäät tästä sivusta