Perussivu

Ensimmäinen kuukausitapaaminen 22.1.2019. Pakkasta aamulla n. 20 astetta - vain 7 kylmää pelkäämätöntä paikalla. Hiljaista hetkeä ei ollut, mielenkiinto kohdistui lukuisiin erilaisiin asioihin ja ateriointiin päästiin vasta puolentoista tunnin kuluttua. Lounas nautittiin Seurahuoneen remontoidussa ravintolassa Frans&Rosaliessa. Saimme maittavaa ruokaa ja hyvää palvelua. Kaiken kaikkiaan taas onnistunut iltapäivä.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

19.2. Kuukausitapaaminen. Läsnä kymmenen jäsentä. Aiheista runsauden pula. Käsiteltiin Himoksen lasketteluturmaa, puhuttiin heikoista jäistä ja mahdollisista vaurioista mökeillä talven jäljiltä. Saarimökin ihanuus ja kurjuus keskusteluttivat, samoin veneestä rantautuminen iän karttuessa. Sairaudet ja nivelleikkaukset sekä sairaalassaolo ja kuntoutus saivat myös osansa ja ilman muuta vanhusten hoito isoissa yrityksissä. Puhuttiin myös erityisoppilaiden integroinnista normaaliluokkaan. Pikainen käväisy Karibian risteilylläkin ehdittiin tehdä. Energinen puolipäivä.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kotkan Seudun Senioriopettajien vuosikokous kumppanuustalo Viikarissa 26.2.2019. Läsnä 15 osanottajaa. Kokouksen puheenjohtajana toimi Reijo Paavola. Käsiteltiin sääntöjen määräämät asiat, mm.  toiminta-kertomus,tilinpäätös ja talousarvio sekä myönnettiin vastuuvapaus tilivelvollisille. Hallitus uusiutui siten, että erovuoroisten tilalle valittiin Anne Lehtonen ja Reijo Paavola. Ritva Kallioniemi ja Pirkko Tirronen valittiin uudelleen. Varsinaiseksi toiminnantarkastajaksi valittiin Jari Pakkanen ja varalle Riitta Waris. Yhdistyksen edustajiksi OSJ:n vuosikokoukseen valittiin Anna-Maija Hölttä ja Ritva Kallioniemi sekä varalle Reino Korhonen ja Pirkko Tirronen.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

19.3. Kuukausitapaaminen.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

16.4. Kuukausitapaaminen. 11 jäsentä paikalla. Ajankohtaisina aiheina eduskuntavaalit sekä naisten jääkiekon kyseenalainen maalin hylkääminen. Suomi jäi hopealle, mutta oli moraalinen kultamitalisti. Ilmasto, roskaaminen. hyvien tapojen opettaminen sekä lajittelu saivat myös osansa. Söimme kiinalaisessa ravintolassa. Kevään lämpimin päivä.

21.5. Kuukausitapaaminen retkeilyn merkeissä Valkmusan luonnonpuistossa. Mukana 13 henkilöä kolmella autolla. Sää oli sopiva. Alueella aistittavissa luonnonrauha ja alkukesän vihreys. Kalasääsken näimme tulevan pesälleen. Söimme prisman ravintolassa maistuvan aterian. Olimme tyytyväisiä päivän antiin.

26.9. Terveysravintoon tutustuminen Haminan Bastionissa ravintola Kamu!ssa. Läsnä 22 jäsentämme. Söimme hyvin valmistetun ja erittäin maistuvan malliaterian viihtyisässä ympäristössä ja parhaimmassa mahdollisessa seurassa. Tulemme vastakin erittäin mielellämme.

10.10. Perinteinen kulttuuritapahtuma Laulumiestalolla. Läsnä 23 jäsentämme. Esiintyjinä Baiba Kuusela, sello ja Maarit Alhosaari, laulu. Molemmat yltivät korviahiveleviin suorituksiin heitä säestäneen Reijo Paavolan kanssa. Erinomaisen lounaan syötyämme olimme taas arkitodellisuuden tavoittamattomissa ja poistuimme jotain suurta ja tärkeää kokeneena. Onnittelimme Terttu Kiiskeä, Riitta Pirtilää, Terttu Kainlauria, Marja - Liisa Alastaloa ja Riitta Relander - Horoa. Vasta ensi vuonna seuraavan kerran...

7.11. Syksyn ainoa kuukausitapaaminen. Tuntui siltä, että tätä oli odotettu. Paikalla 14 jäsentämme ja puheensorina kuului varmasti rappukäytävässä asti. Menossa monta yhtäaikaista puheenaihetta alkaen Espanjan matkailusta, musiikista, Kotkan Senioreiden reissuista yms. Söimme lounaamme Kotkan Klubilla. Nautittavaa yhdessäoloa.

26.11. Pikkujoulu Harjun tiloissa. Läsnä 34 jäsentämme. Perinteinen jouluateria, keskustelua, yhteislaulua, Kai Nurmisen tunnelmointia pianon ääressä sekä Anneli Laitisen koululaiskaskuja. Viihdyttävää yhdessäoloa.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

20.10 | 16:20

Hienoja kuvia. Ihan tuli kesä mieleen.
Leila.P-niemi

...
04.06 | 19:50
Kuvia luontopolulta on saanut 1
03.06 | 09:46
Vuosi 2021 on saanut 1
07.03 | 14:17
Etusivu on saanut 18
Tykkäät tästä sivusta